Retourneer

Retourneer

Wij accepteren de terugkeer of vervanging van uw goederen binnen 30 dagen na levering. Als u de goederen wilt retourneren, neemt u dan binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen contact op met onze klantenservice. Onze klantenservicemedewerkers zullen u begeleiden bij het sneller retourneren en uitwisselen van goederen.

Ons terugkeer- en uitwisselingsbeleid is hetzelfde, het proces is heel eenvoudig.

Stap 1: De retour moet binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Allereerst moet u contact opnemen met onze klantenservice, onze klant zal u begeleiden om terug te keren, onze klant zal het oorspronkelijke magazijnadres van het product controleren en u vervolgens een aangewezen retouradres voor retournering geven.

Stap 2: Retourneer de originele verpakking van het product (indien mogelijk). Na terugkomst dient u ons het trackingnummer van het retourpakket toe te sturen. We zullen het bijhouden van tags uitvoeren, waardoor we uw retourzending sneller kunnen verwerken en uitwisselen.

Stap 3: Nadat we uw geretourneerde pakket hebben ontvangen, controleren we het. Na het controleren van de OK, regelen we een terugbetaling of omruilservice. Op dit moment ontvangt u een e-mailmelding. Controleer uw e-mail in realtime.

Aangezien uw bestelling waarschijnlijk uit een ander magazijn komt, moet u op de volgende informatie letten voor het retourneren en ruilen.

1. Items moeten binnen 30 dagen worden geretourneerd.

2. De geretourneerde goederen moeten ongedragen zijn en alle labels zijn bevestigd aan de originele verpakking.

3. Ondergoed en badkleding worden mogelijk niet vergoed.

4. Alle retouradressen zijn gespecificeerd, dus neem contact op met onze klantenservice voordat u terugkeert en vervangt.

Opmerking: retourneer de goederen niet op dezelfde manier als het adres van de afzender op de verpakking. Omdat alle goederen hun eigen oorspronkelijke magazijnadres hebben, moeten alle artikelen worden teruggestuurd naar het oorspronkelijke magazijn om te worden geregistreerd en verwerkt voor retournering.

Opmerking: retourneren en ruilen moeten vooraf worden gecontacteerd, anders ondersteunen het retour- en ruilbeleid uw bestelling.

Retourzending

De bezorgmethode van de retour kan door de klant worden gekozen en alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Begrijp alsjeblieft dat we de verzendkosten hebben betaald.

Hoe lang duurt het voor restitutie?
Ons doel is om alle retouren binnen 14 kalenderdagen te verwerken en we zullen elke stap bijwerken zodra uw retour wordt verwerkt. Ik zal u op tijd een bevestigingse-mail sturen en de terugbetaling zal worden terugbetaald in de originele betaalmethode. Als een van de voorwaarden in ons teruggavebeleid niet wordt geretourneerd, nemen onze leden van het klantenserviceteam contact met u op om uw opties te bespreken.

Dit retour- en ruilbeleid is van toepassing op alle aankopen gedaan via de KopenKleding-website en eventuele andere websites of applicaties van KopenKleding. Alle aankopen van KopenKleding kunnen alleen worden geretourneerd naar het aangewezen magazijnadres. Online aankopen via deze website zijn 30 dagen geldig vanaf de datum van verzending en kunnen worden ingewisseld, terugbetaald of gerestitueerd. Alle verzendkosten, inclusief reguliere verzending en versnelde verzending, zijn niet-restitueerbaar.