Over ons

Over ons

KopenKleding is een toonaangevende internationale multi-channel retailer met een trots verkoop en serviceteam en onze online winkels zijn gevestigd in de meeste landen en regio's over de hele wereld. KopenKleding biedt klanten over de hele wereld unieke, gedifferentieerde en exclusieve private label, internationale merken. Hier vindt u een breed scala aan kleding, uniek design, stijlvolle stijl en een trendsettende mix. We updaten elk kwartaal een groot aantal nieuwe producten. Er zijn ook een groot aantal verkochte kortingsproducten.

De kern van ons bedrijf is om de beste kwaliteit tegen de laagste prijs te bieden. Als een bekende retailer zijn al onze producten zorgvuldig geselecteerd en gekwalificeerd voor kwaliteit. We willen onze klanten een comfortabele winkelomgeving bieden. Wij bieden heren- en dameskleding, schoenen, tassen en meer. We hebben een mode gecreëerd, blader door alle pagina's van KopenKleding, je zult een aantal unieke items vinden. Voor kleding hebben we unieke inzichten. Voor de prijs hebben we onze aandrang.

We hebben een sterk pre-sales en after-sales klantenserviceteam. Onze overtuiging is om elke klant van dienst te zijn en elke klant te laten ervaren in onze winkelomgeving met kwaliteit. Sinds de oprichting van KopenKleding in 2012 hebben we een lange weg afgelegd en maken we elke dag geschiedenis. Het kopen van uw goederen op KopenKleding is een verstandige keuze.